2017 Steam Yaz İndirimi - Alınması Gereken Oyun Listesi

2017 Steam Yaz İndirimlerinde Hangi Oyunları Alacağız - Dev Liste

2017 Steam Yaz İndirimleri kapımızda ve bu kampanyada her sene olduğu gibi bu sene de binlerce oyun indirime girecek. Seçenek bu kadar çok olunca Steam üzerinde indirim uygulanan oyunlardan hangisini satın alacağınıza karar vermek büyük bir çile olabiliyor.
Sizler gibi biz de bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyoruz ve seçim yapmakta güçlük çekiyoruz. Fakat hepimiz kısıtlı bütçeye sahip olduğumuz için paramızı belli oyunlara harcamamız gerekiyor. İşte bu noktada kendimize şu soruyu sorduk: "Yüzde 70'ten fazla indirim uygulansaydı hangi oyunu satın alırdık?". Bu soruya verdiğimiz cevaplar da bu listeyi oluşturmamıza yardımcı oldu. Listemize göz atarak tavsiye alabilir ve cüzdanınızı, ruhunuz gibi Gabe Newell dayımıza teslim etmekten kurtulabilirsiniz.
Listemizdeki oyunların indirime girip girmeyeceğini veya ne kadar indirim alacaklarını elbet ki şimdiden bilemeyiz; fakat bu oyunlardan herhangi birine yüzde 70'ten fazla oranda indirimli olarak denk gelirseniz yapmanız gerekeni biliyorsunuz; bam! Bam! Bam!
25 oyuna yer verdiğimiz dev listemiz şu şekilde:

Resident Evil 7

Resident Evil 7
Resident Evil 7, uzunca bir süredir oynadığım korku oyunları arasında en iyisiydi. En son ilk Dead Space oyununda bu kadar korktuğumu hatırlıyorum. Nedense Dead Space'ten sonraki oyunlar beni o kadar korkutamamıştı.
Çıktığında bir hayli yüksek fiyatla satışa sunulan Resident Evil 7'yi takip etmenizde fayda var. 50-60 TL civarındaki bir fiyatla oyunu bulursanız kaçırmayın; çünkü oyun bu parayı fazlasıyla hake ediyor. Eğer Resident Evil 7'ye çoktan sahipseniz oyunun indirilebilir içeriklerini de indirimli olarak satın alabilirsiniz. Eğer oyun hakkında kafanızda soru işaretleri varsa bu inceleme yazımızdan faydalanarak oyun hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz:

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Şu sıralar bir hayli popüler olan PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'ın online arenalarında oyuncular adeta çıldırıyor. Her geçen gün sıradışı PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS videoları karşımıza çıkıyor ve bu videolarda uçuk hareketlere tanık oluyoruz. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'ı indirimli olarak satın alırsanız siz de bu eğlencenin içine dahil olabilirsiniz.
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS zaten makul bir satış fiyatıyla çıkış yapmıştı. Bu oyunu 20-30 TL gibi bir fiyatla görürseniz kaçırmayın.

American Truck Simulator

American Truck Simulator
Bize Euro Truck Simulator 2 gibi efsane simülasyon oyunları sunan SCS Software'in son kamyon simülatörü American Truck Simulator indirimde bir hayli makul bir fiyatla satın alınabilir. Normalde 59 TL'ye satılan oyun indirimlerde 20 TL civarına inerse güzel bir seçim olacaktır.

DOOM

Koltuklarınıza Yaslanın, Bilgisayarınızın Sesini Açın ve Bu Muhteşem Doom Videosunun Keyfini Çıkarın
Geçtiğimiz sene çıkan DOOM, cam gibi grafikleri, yaşattığı benzersiz oynanış deneyimi ile takdirimizi kazanmıştı. Yeni DOOM, Cehennem'in içine dalacağınız bir hikaye modunu hızlı ve civcivli online savaşlarla birleştiriyor, eğer oyunu online oynamak isterseniz DOOM'u takibe almanızı tavsiye ediyoruz; üstelik oyunun fiyatı da düşürülmüşken. 200 TL'ye yakın bir fiyatla çıkış yapan oyunun fiyatı geçtiğimiz aylarda 133 TL'ye çekilmişti. Yüzde 70'ten fazla bir indirim söz konusu olduğunda DOOM oldukça makul bir fiyatla satın alınabilir.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
2015 yılının en iyi aksiyon oyunları arasında yer alan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'i halen oynamadıysanız büyük bir kayıp içindesiniz. Hideo Kojima'nın elinden çıkan son Metal Gear oyunu hem görsel olarak hem de içerik olarak tatmin edici bir oyun. Sürükleyici ve ağzınızı açık bırakacak sahnelere yer veren bir hikaye, oldukça uzun oyun süresi ve göz alıcı grafikler Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'i kuvvetli bir seçenek yapıyor.
Oyun normalde 55 TL'ye satılıyor. İndirimlerle bu oyunu çok makul bir fiyatla satın alabilirsiniz.

Dead Rising 4

Dead Rising 4
Geçtiğimiz kış aylarında çıkış yapan Dead Rising 4 yüksek bir satış fiyatına sahipti. Eğer zombi sürülerinin arasına dalarak hunharca katliam yapmak isterseniz Dead Rising 4 kaçırmamanız gereken bir oyun. Kendi uçuk silahlarınızı inşa edip oyunun hikaye modunda zombi biçebilir veya multiplayer modunda 4 oyuncu birlikte katliam yapabilirsiniz. Dead Rising 4'ün en başarılı açık dünya tabanlı zombi oyunlarından biri olduğunu belirtmekte fayda var. 

NieR: Automata

NieR: Automata
Mart ayında çıkan NieR: Automata, eğer Devil May Cry oyunlarına benzer bir hack & slash aksiyon oyunu oynamak isterseniz size bolca eğlence sunacaktır. İlginç boss savaşları, güzel grafikler, sıradışı bir hikaye NieR: Automata'da bir araya geliyor.

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider
Geçtiğimiz sene çıkan Rise of the Tomb Raider göz alıcı grafikleriyle bizi etkilemişti. Lara Croft'un baş rolde olduğu ünlü oyun serisinin son oyunu gerek hikaye, gerek oynanış bakımından 2016 yılında en beğendiğim oyunlar arasındaydı. Daha önceden oyunu oynamadıysanız indirimlerini takip edin ve oyunu kaçırmayın.

Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon Wildlands
Ubisoft'un son oyunlarından olan Ghost Recon: Wildlands uçsuz bucaksız bir açık dünyayı modern savaş tecrübesiyle birleştiriyor. 3. şahıs kamera açısıyla oynanan bu aksiyon oyununda farklı kara, hava ve su araçlarını kullanabiliyor, farklı silah türlerinin kilidini açarak bu silahları seçeceğiniz aksesuarlarla geliştirebiliyorsunuz.
Ghost Recon: Wildlands'ı eşli oynayarak diğer oyuncularla düşman üslerini basabilirsiniz. Oyunun grafikleri oldukça başarılı, içeriği de bir hayli zengin. Eğer sizi aylarca eğlendirebilecek bir oyun arıyorsanız Ghost Recon: Wildlands'ı tavsiye ediyoruz. Oyun için hazırladığımız özel incelemeye bu sayfa üzerinden göz atabilirsiniz:
Ghost Recon Wildlands İncelemesi

Mafia 3

Mafia 3
Mafia serisinin son oyunu beklentileri karşılayamamış, serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu nedenle bu oyunu çıktığı tarihte satın almanızı tavsiye etmemiştik.
Mafia 3, serisinin önceki oyunlarını aratmasına rağmen tatmin edici bir açık dünya tabanlı aksiyon oyunuydu. Eğer bir yandan serinin son oyununun hikayeyi nereye bağladığını merak ediyor, bir yandan da eğlenceli bir aksiyon oyunu oynamak istiyorsanız indirimdeyken Mafia 3'ü satın alabilirsiniz. Oyun için hazırladığımız özel inceleme burada:

Firewatch

Firewatch
Eğer aksiyon oyunları size göre değilse, başınızı ağrıtmayacak, sizi yormayacak ve stres atmanıza yardımcı olacak oyunlar oynamayı tercih ediyorsanız Firewatch beklentilerinizi karşılayacaktır. Bir keşif ve macera oyunu olan Firewatch, özgün hikayesi, kaliteli diyalogları ve yaşattığı güzel oynanış tecrübesiyle birçok farklı ödül kazanmıştı.
Kendine has grafiklerle renkli bir dünya yaratan Firewatch kısa bir hikaye sunuyor. Oyun bu nedenle normalde 31 TL'ye satılıyor, indirimle birlikte oyunu çok daha ucuza satın alabilme imkanına sahipsiniz.

Assetto Corsa

Assetto Corsa
Eğer simülasyon türünde gerçekçi bir yarış oyunu oynamak isterseniz Assetto Corsa size aradığınız eğlenceyi sunacaktır. Lisanlı gerçek arabalar, orijinaline sadık kalınarak modellenmiş yarış pistleri, ileri seviye fizik hesaplamaları ve oyun mekanikleri Assetto Corsa'yı benzersiz bir oyun yapıyor.
Normalde uygun bir fiyatla satılan Assetto Corsa indirimle birlikte değerini katlayacaktır.

Dishonored 2

Dishonored 2
Çıktığı tarihte yüksek satış fiyatına sahip olan Dishonored 2'nin fiyatı kısa bir süre önce kırpıldı. Düşürülen bu fiyata bir de indirim eklenirse serinin 2. oyununu oynamamak için bahanemiz kalmayacaktır.

ARMA 3

ARMA 3
ARMA 3 şu an zaten inidirmde olan bir oyun. Bir ihtimal ARMA 3'ün indirim oranı Steam Yaz İndirimleri'nde yükseltilebilir. Tonla indirilebilir içeriğe sahip olan ARMA 3'ü bu sayede daha ucuza alabilirsiniz. Geniş alanlarda kalabalık savaşlar yapmayı isterseniz ARMA 3'ü istek listenize ekleyin derim. 

CS: GO

CS: GO
Her Steam indiriminde olduğu gibi Steam Yaz İndirimleri'nde de CS: GO'nun indirime girmesi doğal bir durum olacaktır. Eğer oyunu önceden oynamadıysanız veya hediye olarak satın almak istiyorsanız CS: GO'yu istek listenize alabilirsiniz. Oyunun fiyatı muhtemelen 12 TL'ye düşecektir.

Outlast 2

Outlast 2
Serinin son oyunu kısa bir süre önce çıkış yaptı ve iyi inceleme puanları yakaladı. Normalde 49 TL satış fiyatına sahip olan oyunu indirimli olarak 20 TL gibi düşük bir fiyatla satın alabilme ihtimaline sahipsiniz. Outlast 2 güzel grafikleri, din temalı bir hikayeyle birleştiriyor.

Dying Light

Dying Light
Dying Light, 2015 yılında çıkmış olsa da günümüzde bile oldukça güzel görünen grafiklere sahip olan açık dünya tabanlı bir zombi oyunu. Dying Light, ateşli silahlarla ve yakın mesafede etkili silahlarla zombi biçmenize imkan vermenin yanısıra zorlu parkur mücadelelerine katılarak, aşağıda zombi sürüleri sizi kana susamış gözlerle beklerken çatıların üzerinde hoplayıp zıplamanıza imkan tanıyor. 
Dying Light ve genişleme paketi Dying Light: The Following aylar sürebilecek uzun bir oyun süresi sunmakta. Orijinal oyunu ve Following genişleme paketini istek listenize eklemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: 
Eğer sadece The Following genişleme paketini satın almak isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Far Cry Primal

Far Cry Primal
Far Cry Primal normalde bir hayli yüksek fiyatla satılıyor. Serinin yeni oyununun tanıtılmasına rağmen Ubisoft'un Far Cry Primal'ın fiyatını kırmaması ilginç bir durum. Eğer bu oyunu yüzde 80-90 civarında bi inidirmle yakalarsanız Far Cry Primal satın alınabilir, makul bir fiyat seviyesine inecektir.

Vanquish ve Bayonetta

Vanquish
Kısa bir süre önce PC sürümü satışa sunulan Vanquish, seneler önce oyun konsollarını coşturmuştu. Grafiksel geliştirmelerle birlikte gelen Vanquish PC sürümü çok pahalı bir oyun değil; oyunu indirimlerle birlikte çerez fiyatına satın alabilme ihtimali mevcut. Steam Yaz İndirimleri'nde aynı firmanın diğer oyunu Bayonetta da ilginizi çekebilir. Benzer şekilde ilk önce konsollara çıkan, sonradan PC'ye taşınan Bayonetta da tıpkı Vanquish gibi sınırsız aksiyon sunuyor.

Just Cause 3

Just Cause 3
Etrafın çatlayıp patladığı, kahramanınızla uçuk hareketler yaptığınız açık dünya tabanlı bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz Just Cause 3'ü istek listenize ekleyebilirsiniz. Daha önceden bu oyunun fiyatının 20 TL civarına indiğini görmüştük, eğer o fırsatları yakalayamadıysanız önümüzdeki günlerde Just Cause 3'ü tekrar kontrol edebilirsiniz.

Killing Floor 2

Killing Floor 2
PayDay oyunları gibi co-op tabanlı bir online FPS oyunu olan Killing Floor 2, 22 Haziran'a kadar ücretsiz oynanabiliyor ve indirimli olarak satılıyor. Eğer Steam yaz indirimlerinde bu oyunu daha büyük indirimle yakalarsanız satın alabilirsiniz. Öncelikle oyunu ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ediyoruz.

GTA 5

GTA 5
Buraya herhangi bir şey yazmamıza gerek var mı? GTA 5, Steam üzerinde en düşük 89 TL fiyatla satılmıştı, belki oyunu daha da ucuza yakalayabilirsiniz.

ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved kısa bir süre sonra erken erişimden çıkarak resmi olarak çıkış yapacak. Şu an oyun 49 TL fiyata sahip, indirimle 10-20 TL arası bir fiyat görebiliriz. Ayrıca oyunun Scorched Earth adlı genişleme paketini de ucuza kapatabilirsiniz.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege
Kendine has bir oyuncu kitlesi edinen başarılı FPS oyunu Rainbow Six Siege'i indirimli olarak satın alıp online operasyonlara katılabilirsiniz. Oyun için yayınlanan ek indirilebilir içerikleri de inidirmli olarak satın almak isteyebilirsiniz.

Share on Google Plus

About erkanpur

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder