Hızlı ve Öfkeli 8'in İlk Afişi Yayınlandı!


Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi Fast 8'in afişi, filmin başrol oyuncusu Vin Diesel'in Instagram hesabından paylaşıldı.

Aksiyon filmleri arasında özel bir yere sahip olan Hızlı ve Öfkeli, sekizinci devam filmi ile yeniden beyaz perdeye merhaba demeye hazırlanıyor. Filmin başrol oyuncularından Vin Diesel, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla, yeni filmin ilk görselini yayınladı.

Merakla beklenen filmin New York'ta geçeceği belirtilirken, ilk iki filmde olduğu gibi sokak yarışçılarının yeni bölümü domine etmesi bekleniyor.

Fast 8 ne zaman gösterime girecek?
Yeni filmde, 2 Fast 2 Furious'da Monica Fuentes karakterini canlandıran Eva Mendes‘in de yer alacağı gelen bilgiler arasında. Vin Diesel’e Dwayne Johnson, Jason Statham, Ludacris ve Tyrese Gibson gibi oyuncuların eşlik edeceği Hızlı ve Öfkeli 8, 14 Nisan 2017‘de vizyona girecek.

Serinin başrol oyuncularından Paul Walker'ın kendi otomobili ile geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından hayranları büyük üzüntü yaşasa da, yeni film ile Hızlı ve Öfkeli fanatiklerinin sinema salonlarını doldurması bekleniyor.

Share on Google Plus

About erkanpur

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder